Budapest egyik legújabb DIY étterme megnyitotta kapuit a húsimádók előtt.

A Hot Stone Steakhouse 2016. decemberében indult a város szívében, néhány lépésre a Bazilikától.

Ha csak röviden, néhány szóban szeretnénk körbeírni a helyet, akkor azok a következők lennének:
prémium minőségű alapanyagok, ízletes ételek, kiváló borok és különleges élmény.

Az Amerikai Egyesült Államokban elterjedt, de Budapesten újdonságnak számító DIY Steakhouse-ok képviselőjeként a Hot Stone-ban elsősorban MAGYAR húsokra specializálódtak. Legbüszkébbek a magyar szürke
szarvasmarhára és a Kiskunsági Nemzeti Parkból származó mangalicára. Természetesen más
finomságok is szerepelnek az étlapon, amit mindenképpen érdemes megtekinteni.

A maximumra törekednek, így nem tesznek kompromisszumot az ételeik minőségében.

Weboldal
Facebook oldal
Google térkép

 

Cimke: